loading...
بدو تو وب
آخرین ارسال های انجمن
admin بازدید : 130 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)

خورش آلو اسفناج با مرغ


 مواد لازم:

اسفناج یک کیلوگرم
مرغ نصف عدد
پیاز یک عدد
سیرخردشده دو حبه
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن یک قاشق غذاخوری
آلوبخارا به میزان لازم
آب دو لیوان

 طرز تهیه:

مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد می‌کنیم و همراه پیاز خرد شده، سیر و روغن تفت می‌دهیم. زردچوبه، فلفل، ادویه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم و زیر گاز را کم می‌کنیم تا خود مرغ آب بیاندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد کردن در ظرف ریخته و می‌گذاریم با حرارت کم پخته شود (اسفناج احتیاج به آب ندارد چون اسفناج آب می‌اندازد) وقتی آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه می‌کنیم آن‌گاه آلوها را همراه با دو لیوان آب به درون غذا می‌ریزیم و می‌گذاریم با شعله کم غذا بپزد و جا بیفتد. برای چاشنی و مزه غذا اگر آلوها کافی نبود می‌توانیم از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنیم.




نکته:
در این غذا به جای آبغوره یک قاشق قره‌قورت هم می‌توان استفاده کرد.

admin بازدید : 130 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)

خورش قیمه خلال و زرشک


مواد لازم برای شش نفر:

گوشت گوساله 500 گرم
زرشک 50 گرم
خلال بادام 100 گرم
پیازمتوسط یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ‌کردن دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی چهار عدد

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌کنیم سپس گوشت را قیمه‌ای خورد کرده به مواد اضافه  و همه مواد را کمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شکر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم.خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ می‌شود.

admin بازدید : 307 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)
یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی ها زرشک پلو است. با وجود این خوشمزگی اغلب خانم ها بر این باورند که طبخ آن بسیار راحت است در صورتی که برای تهیه و طبخ غذا باید به مواد اولیه آن دقت کنید. هرچه برنج این غذا مرغوب تر باشد، خوشمزه تر خواهد شد.



admin بازدید : 200 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)
admin بازدید : 226 یکشنبه 18 مرداد 1394 نظرات (0)

زندگینامه کامل الناز شاکردوست بازیگر مشهور زن سینمای ایران به همراه عکس های قدیمی و جدیدش را در سایت نمناک مشاهده می کنید. بی نظیرترین بیوگرافی “الناز شاکردوست” را در ادامه می خوانید.


نام: الناز

نام خانوادگی : شاکردوست
 
تاریخ تولد: 1363/4/7
 
محل تولد: تهران
 
تحصیلات : دانشجوی هنر

تعداد صفحات : 58

درباره ما
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    شما کدوم مخاطب بدو تو وب هستی؟
    بهترین بازیگر سریال قهرمان رو انتخاب کنید.
    آمار سایت
  • کل مطالب : 576
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 85
  • آی پی امروز : 137
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 175
  • باردید دیروز : 111
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 286
  • بازدید ماه : 286
  • بازدید سال : 42,931
  • بازدید کلی : 492,925
  • کدهای اختصاصی